The Voice of Anasheed

TVOA opent deuren voor hen die van huis uit geen alternatief kennen voor muziek. Door middel van projecten, lessen en evenementen komt men in aanraking met Anasheed. Een vorm van gospelmuziek waarin universele onderwerpen centraal staan en eveneens makkelijk te begrijpen zijn. TVOA neemt jong en oud aan de hand en opent daarmee de deuren naar een geheel nieuwe wereld.

Educatie

‘’Met passie kom je het verst en waarom deze niet met anderen delen?’’
Om de wereld van de Anasheed met de buitenwereld te delen geeft TVOA momenteel op verschillende basisscholen wekelijkse muziek-, drama-, musicallessen. Om de expertise van TVOA met de gehele jeugd te delen bieden wij in het weekend ook lessen aan in IJsselstein(utrecht).

In deze lessen komen de kinderen in aanraking met Anasheed en worden er liedjes gemaakt door en voor kinderen. Universele onderwerpen die in deze liedjes centraal staan, zorgen voor zelfreflectie en ontwikkeling bij alle deelnemende kinderen. Door middel van deze lessen staan kinderen op een speelse en educatieve manier stil bij religie, kunst en cultuur en vooral dat deze drie zeker goed samengaan.

Naast bovenstaande lessen worden er ook buitenschoolse activiteiten georganiseerd. Eveneens kan er op evenementen gebruik worden gemaakt van een schoolkoor gevormd door de leerlingen zelf. Dit schoolkoor en de lessen leren de kinderen omgaan met verantwoordelijkheid en fungeren eveneens als ontspanningsmoment. TVOA biedt eveneens deff- en percussielessen.